Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de uitgever is het niet toegestaan, informatie, beeldmateriaal en foto's, nieuwsberichten en/of berichtgevingen die verstrekt worden via www.buurtlab.nl op enigerlei wijze te verspreiden.

BuurtLAB besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van alle gepubliceerde data. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. BuurtLAB alsmede de aan haar gelieerde ondernemingen, datavendors en toeleveranciers zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet alsmede technische storingen.

TEKSTEN: BuurtLAB
FOTOGRAFIE: Lianne Brenkman, www.liannebrenkman.nl
ILLUSTRATIE: Annemieke Westerink
LOGO & HUISSTIJL: Lijn44 - Paulien Kinket

DE BUITENSPEELKAARTJES

De natuur die wij ‘tegenkomen’ op de groene plekken om te spelen met spullen hebben wij de kaart gezet: koolmees, vlier, kastanje, schietwilg, pissebed. Losse kaartjes waar kinderen mee spelen. Het is verbazingwekkend om te zien dat  kinderen na het spelen met de kaartjes al van alles weten: ‘Zo, een regenworm kan 9 jaar worden!’ 
Maar niet alleen kinderen maken spel met de losse kaartjes, ook wij verzinnen activiteiten op basis van de kaartjes: kaartjesjacht, kaartjesbingo, vogelgeluiden herkennen etc. In de afgelopen jaren zijn heel wat ideeën gegroeid en vormen zij het buitenprogramma van BuurtLAB.  

Niets leuker dan zelf bedenken.